Avainsanat

,

Perjantaihin on tässäkin viikossa päästy. Talvi alkoi eilen illalla ja jatkui vielä tänäänkin. Viikon kulttulinaristinen anti on ollut laihahko, mutta vaatisi arvosteluakin.

Kulttuuriosuudesta ovat vastanneet tesviissiosarjat Syke ja Tervetuloa Ruotsiin! Molempia esitetään Ylellä ja molemmat ovat alkukatsonnan perusteella mitä mainioimpia sarjoja. Vain elämää on kuulunut lähes jokaviikkoiseen ohjelmaan, mutta tähän iltaan se ei kuulu. Viikonloppuna on vielä tulossa Mio poikani Mio -konsertti Tampere-Talossa.

Kulinaaripuoli on rajoittunut kuluneella viikolla pettymykseen intialaisessa ravintolassa, yllätysmaukkaaseen halloumisalaattiin kotikeittiössä, perjantaipomeloon ja ilahdukseen Santeri Vuosaran Tapaksia ja Pintxoja -kurssilla työväenopistolla.

Tunnetko pomelon? Kuvassa myös tavallinen klementtiini.

Tunnetko pomelon? Kuvassa myös tavallinen klementtiini. Kuori paksu kuori pois ja sitten vielä hedelmäliha paksukuorisista taskuistaan. Ei kaipaa mitään muuta kuin syönnin.

Ja kas, viikkohan ei ole vielä ohi. Käyn arvostelujen kimppuun ja julkaisen jonain vuonna kun saan valmiiksi. Rentouttavaa viikonloppua sekä itselleni että teille!