Avainsanat

, , , ,

Johan on puddingit!

Joku oli suositellut jollekin ja hän jollekin ja joku jollekin muulle, joka oli se, joka suositteli minulle ja minä menin kauppaan ja ostin puddinkeja sekä itselleni että työtovereilleni ja kaupassakin sanoivat, että no en ole maistanut vielä, mutta näitä on kehuttu ja ovat varmastihyviäpitäisimaistaa ja minä takaisin töihin ja kahvin kanssa ottamaan ja HERRAMUJJEE niin oli hyvää että tuli lapsuus ja jakkimaukas mieleen.

Sittemmin olenkin juurikin tätä suklaapuddinkia syönyt iltapäiväkahvilla lähes päivittäin. Maistoin myös vanilijaa ja karamelliä, mutta maistuivat ei niin herkullisilta. Muuuutta tämä suklaa. Se ihan totta tosiaan tarjossa pienen makumatkan lapsuuteen.

Nyt kun artikkelia kirjoittaessani tutkin vähän asiaa, huomasin, että ProPud-mauista löytyy myös Blueberry Muffin, Lemon Cheesecake, Creamy Hazelnut ja (jokseenkin hämmentävä) Luciapulla. Kiinnostaisi kyllä maistaa niitäkin, mistähän niitä saa?

Kaloreita tuossa 200 gramman herkussa on alle 150 ja proteiinia 20 grammaa. Niin on hyvää, kyllä on. Kokeile kerran ja kokeilet varmasti toisenkin!

ProPud proteiinivanukas kannesta katsottuna. Aika pitkä säilyvyysaika...

ProPud proteiinivanukas kannesta katsottuna. Aika pitkä säilyvyysaika…

Lohkeaa kuin lapsuuden jakkimaukas eli Jacky makupala. Makukin on mitä mainioin.

Lohkeaa kuin lapsuuden jakkimaukas eli Jacky makupala. Makukin on mitä mainioin.