Avainsanat

, , , , ,

Tänään ilmestyy Heikki Kinnusen elämästä kertova kirja Tarinankertojan elämät. Kirjailija Elisa Heilala käsittelee kaikkien suomalaisten tunteman hauskuuttajan elämänvaiheita lapsuudesta Teatterikorkeakoulun kautta Suomen arvostetuimpiin teattereihin. Elokuva- ja televisiomaailmakin siinä käsitellään.

Kirja julkaistaan Heikki Kinnusen 70-vuotisjuhlan kunniaksi.

Tarinankertojan elämät.

Tarinankertojan elämät.

Illemmalla Kulttulinaristi lähtee Tampereen Komediateatteriin katsomaan Pukijaa, jossa Heikki Kinnunen esittää Shakespearen näytelmiin esikoistunutta Tähteä, itselleen omistautunutta näyttelijää. Pukija on Kinnusen ensiesiintyminen Tampereen Komediateatterissa, Tampereen Teatterissa hän on esiintynyt vuosia. Kyseessä on traaginen komedia, katsotaanpa naurattaako vai itkettääkö.

Kuva: Tampereen Komediateatteri / Pukija.

Kuva: Tampereen Komediateatteri / Pukija.