Avainsanat

, , , , ,

Taas tuli hankittua kirja-alesta yhtä sun toista, nyt kyllä maltillisemmin kuin yleensä. Akateeminen on myyntinsä jälkeen ainakin Tampereella muuttunut vähän vaisuksi ja Suomalaisessa ei näy tuttuja tätejä kuin harvoin. Lisäksi kummankaan kirja-alesta ei oikein löytynyt mitään. Tykkäisin ostaa kaupasta enkä netistä, mutta netistä ja vieläpä Adlibriksestä, joka Joulun alla petti pahimman kerran eikä edes pahoitellut, oli nämä ostettava. Alkavat vaihtoehdot käydä kirjan lukijalla vähiin.

Otin jo ylistetyn Neljäntienristeyksen sängyn viereen, mutta sainkin lainaan viime vuoden Finlandia-voittajan, Oneironin, joten se on luettava nyt. Alku ei lupaa hyvää, mutta kai sen hyvä on kuitenkin oltava…

Kotimaisia laatukirjoja ja pari muuta.

Kotimaisia laaturomaaneja ja pari muuta.