Avainsanat

, , , , ,

Juustotiski, kalatiski, lihatiski… mikä tahansa tiski Stockan ruokapuolella on vielä niitä harvoja paikkoja, joista saa palvelua. Harmittaa, kun ovat muuten siellä Stockassa (niinkuin isoäitini tapasi sanoa) vähentäneet väkeä. Se, millä kauppa erottuisi muista, olisi palvelu, joka on aina ollut hyvää myös muilla osastoilla.

Onneksi yksi parhaista on herkun juustotiski. En tiedä juustoista tuon taivaallista ja siksi on turvallisinta mennä palvelevalle tiskille. Siellä kun kertoo montako syöjää on ja mitä muuta tarjotaan, saa aina pettämättömän hyvän setin juustoja ja pyydettäessä vielä neuvot, mitä niiden kanssa tarjota.

Josko sitten kiinnostaa, mikä viini niihin sopii, voi viiniummikko (jollaiseksi myös tunnustaudun) mennä viereiseen hyvin palvelevaan Alkoon ja pyytää sieltä neuvot oikeisiin juomiin. Minulla on siellä henkilökohtainen Alkon täti.

Näistä muodostui aivan mukava pikkujouluillallisten väliruoka ennen makoisaa jälkkäriä:

Pohjalle Carr'sin voikkukeksivalikoiman keksit. Ja viikunahillo tietenkin.

Pohjalle Carr’sin voikkukeksivalikoiman keksit. Ja viikunahillo tietenkin.

KOlme kimpaletta herkullisia juustoja, pähkinöitä, hedelmiä ja huoleton luraus hunajaa (ei näy kuvassa).

Kolme kimpaletta herkullisia juustoja, pähkinöitä, hedelmiä ja huoleton luraus hunajaa (ei näy kuvassa).