Avainsanat

, , , , ,

Vaivattoman arjen luxuksen perheelleen loihtii hän, ken ostaa caesar-salaatin pussissa (x2), avokadon kalliilla syöntikypsänä ja klasipurkillisen jättikatkaravun pyrstöjä. Illan tullen perheelleen tai päivän tullen itselleen ruokaelämyksen kokkaa hän sekoittaessaan pussin sisällön sekaisin ja paloittelee siihen avokadon ja nyppii vielä ravuista pyrstöt pois. Syö ja/tai syöttää perheelleen.

En tehnyt itse, en säästänyt, mutta perhe söi innolla. Koko satsin hinta on reilu kymppi.

En tehnyt itse, en säästänyt, mutta perhe söi innolla. Koko satsin hinta on reilu kymppi.

Voihan siihen lisätä kanaa tai kinkkua tai mitä vain. Pussi sisältää salaatin, kastikkeen, leipkuutiot, parmesanraasteen ja varmasti paljon pahoja lisäaineita. Toki hyvempi, kivempi ja parempi ihminen tekee salaattinsa kastiketta myöten itse, mutta näin sen tekee helpolla. Valmiita salaattipusseja on ainakin Pirkalla ja Rainbowlla. Viimeksi ostin omani Stockalta, en muista merkkiä.