Avainsanat

, , ,

Vaikken olekaan mikään kahvihifistelijä, on kapselikahvi ollut minulle kauhistus. Syy on kapseleiden muovijätteessä. Sitten kohtasin monikansallisen pahuudenytimen ja valaistuin. Nespresson kapselit ovat alumiinia, joten ne voi kierrättää pienmetallijätteeseen ja kun taloyhtiössä sellainen astia löytyy, niin helppoa on.

Nespressolla on muotoilu hallussa. Kapselit ovat kirjavia ja kauniita, koneetkin kivan näköisiä ja oheistuotteet ovat niin hienoja, että niitä tekee mieli ostaa, vaikkei tarvitsisi.

Jonollinen jämäkapseleita.

Jonollinen jämäkapseleita.

Kaikista näistä riippumatta olen vähentänyt kotikahvittelua, enkä ole tullut tilanneeksi kapseleita lisää, vaikka alkavat käydä vähiin. Kapselit tilataan netistä tai puhelinpalvelusta, kaupasta niitä ei saa. Olen venyttänyt tilaamista kauan, kun en ole saanut aikaiseksi. Mutta kas, tänään soi puhelin ja Nespressolta soitettiin ja kysyttiin, olenko tyytyväinen heihin. Olivat kenties huomanneet pitkäksi venähtäneen tilausvälin. Sen sijaan, että olisin näpytellyt tilausta koneelle, nainen luurissa teki sen puolestani ja pisti vielä 20 kapselia veloituksetta.

Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, nautiskelen viimeistään ylihuomenna, mutta ehkä jo huomenna, uusia kahveja. Erittäin hyvää palvelua!