Avainsanat

, , , , , ,

Jaa-a, missä vaiheessa pirtelöstä tuli smoothie? Vai onko niillä joku ero? Pirtelö on syntinen ja smoothie terveellinen. Sillai kai.

On tullut tavaksi surauttaa aamulla satsi ravitsevaa marjapirtelösmoothiejuomaa. Hyvät hyssykät se on niin hyvää, että sen täytyy olla lähempänä syntiä kun terveellistä elämää. Ainesten perusteella se on kyllä terveellinen.

Tässä versiossa on mustikoita ja avokaadoa. Nams.

Tässä versiossa on mustikoita ja avokadoa. Kuohkeuden suorastaan näkee.

Kahden hengen annokseen tulee:
3 dl maustamatonta jogurttia (ihan sama mitä), ainakin 3 dl mustikoita/vadelmia/molempia mieluiten jäisenä, 2-3 dl vettä/maitoa, tömpsäys Forever Ultra Vanilla shake mixiä tai muuta vanilijaista proteiinijuomajauhetta (ei ole pakollinen ainesosa) ja siemeniä, leseitä, pähkinöitä, härkäpapurouhetta… mitä vaan kaapista löytyy. Blenderiin pyörimään ja se – on – siiiiiii – nä.

Kuohkeutta saa avokadolla ja megamakeutta ihan jälkkäritasolle asti banaanilla, kumpikaan ei ole välttämätön. Molempia ei ehkä kannata änkeä samaan satsiin.