Avainsanat

, , , , , , , ,

Käsi pystyyn, ken ei ole koskaan grillannut suklaabanaaneita! Ei nouse montaa kättä ei. Ja joskus kuitenkin joku joo.

Banskuja tarvitaan yhtä monta kuin syöjiäkin. Laitetaan banaani köllöttämään kyljelleen ja vedetään viilto päästä päähän melkein pohjaan asti. Viilto on ok, voi tehdä kuilunkin jos jaksaa askarrella. Tungetaan viiltoon niin monta palaa Fazerin sinistä kuin sovinnolla mahtuu. Kääräistään tiukasti folioon yksi kerrallaan ja nakataan kuumahkoon grilliin.

Pois otettaessa suklaan pitäisi olla melkein tai ihan sula ja päältä jopa vähän karamelisoitunut. Kuori saa olla ihan tumman ruskea. Syönnin yhteyteen vanilijajäätelöä.

Hienostelija syö foliosta ja banaanista kaivaen lusikallisen kerrallaan nauttien kauniisti myös jäätelöä, himostelija kaapii banskun sisällön rumasti lautaselle ja lätkäisee jäätelöt viereen tai päälle, miten sattuu osumaan ja syö.

Hienostelija vai himostelija?

Hienostelija vai himostelija?