Avainsanat

, , , , , , ,

Siihen nyt ei paljoa tarvita. Halvalla kun saa, kannattaa aina ostaa ihan vaikka vain Sulo Vilenin kunniaksi. Ja vesimeloneitahan saa välillä halvalla. Sitten ne tuppaavat pahenemaan kun kuka nyt sellaista kokonaista vesimelonia jaksaisi syödä? Kannattaa kyllä jaksaa, koska jos sellaista hautoo liian kauan lämpimässä, se räjähtää ja siitäkös sotku syntyy. Tiedän. Kokemusta on. Minä ja olohuone muistamme sen iäti.

Älä siis pahennuta vesimeloniasi, vaan tee siitä raikas juoma (jos et jaksa/halua syödä kaikkea).

Tarvitaan vesimeloni(a), kylmää vettä, juoksevaa hunajaa ja jääpaloja. Viilennetään meloni jääkaapissa (ei oo pakko, mutta tulee parempi). Kaavitaan hedelmäliha siemenineen päivineen blenderiin tai tehariin tai mihin vain sekoittimeen, lisää tilkka vettä, vähän hunajaa ja reilusti jääpaloja. Sekoitetaan tasaiseksi ja juodaan pois. Nam nam, käy sekä aamupalasta että jälkiruoasta. On ehkä terveellinenkin.

Niin, ja jos tähän lisää jotain hyvää alkoholia, niin tästähän saa hyvän drinksun!

Vesimelonijuoma lasissa, hunaja auringossa.

Vesimelonijuoma lasissa, hunaja auringossa.