Avainsanat

, ,

Menorcan pääkaupungissa Mahónissa tai Maóssa, miten vaan, molempia käytetään, etsimme kävelykadulta paikkaa, jossa saisi juotavaa ja jossa ennen kaikkea olisi vessa. Ensimmäisessä paikassa ei ollut, toisessa oli, mutta sanoivat sen olevan kovin pieni.

Eivät olleet väärässä.

Vähänhän se vessan löydyttyä nauratti tämä juliste...

Vähänhän se vessan löydyttyä nauratti tämä juliste…

...mutta nauratti se omalla tavallaan sekin, ettei ovi mahtunut siinä kykkiessä kiinni.

…mutta nauratti se omalla tavallaan sekin, ettei ovi mahtunut siinä kykkiessä kiinni.

Cafe Menorca -ravintolasta en löydä mitään tietoa netistä, mutta se sijaitsee Google mapsin avulla haettuna noin öbaut osoitteessa 20 Carrer de Bastió. Kesäaikaan terassi sijaitsee Carrer de ses Moreresin ja tuon Bastión kulmassa.