Avainsanat

, ,

Osta kevät- ja kesäaikaan aina vain sellaisia salaatteja, joissa on joku mullan näköinen kasvualustana. Leikkaa/revi salaatti alaosasta poikki ja syö. Leikkaa muoviverkko mullantapaisen ympäriltä pois ja tökkää salaatti maahan. Vettä perään ja kas, kohta sulla on maukasta salaattia ja saat kauppaan jättämälle rahalle rutkasti vastinetta.

Normaalina vuonna leikkaamaton salaatti kukoistaisi tässä vaiheessa jo niin, ettei kaupan salaattiin tarvitsisi enää turvautua ollenkaan. Tänä kylmänä kesänä on toisin, mutta uutta pukka kuitenkin. Kuvassa on myös tänään laitettuja, että nehän eivät luonnollisestikaan rehota yhtään.

Normaalina vuonna leikkaamaton salaatti kukoistaisi tässä vaiheessa jo niin, ettei kaupan salaattiin tarvitsisi enää turvautua ollenkaan. Tänä kylmänä kesänä on toisin, mutta uutta pukka kuitenkin. Kuvassa on myös tänään laitettuja, että nehän eivät luonnollisestikaan rehota yhtään.

Havainnekuva siitä, että joku, nimittäin viinirypäle, tuntuu viihtyvän kylmemmässäkin kesäsäässä.

Havainnekuva siitä, että joku, nimittäin viinirypäle, rehottaa kyllä ja tuntuu viihtyvän kylmemmässäkin kesäsäässä.