Avainsanat

, , , , , ,

Vappuajelun perinnekohde on Vehoniemen automuseo. Totta puhuakseni valehtelen aika paljon, jos sanon, että se on minun ja perheeni perinne, mutta monen on. Ainakin siitä päätellen, kuinka paljon sakkia siellä oli vappupäivänä. Ehkä mekin voimme siitä ottaa perinteen…

Autonpoikanen? Missä ovi?

Autonpoikanen? Missä ovi?

Automuseo on korkealla, kauniilla harjulla Kangasalla. Maisemat ovat huimat. Jos tuntuu, ettei ole päässyt tarpeeksi korkealle, voi kiivetä viereiseen näköalatorniin ottamaan maisemat harjun molemmin puolin levittäytyville vesille.

Hienoja vanhoja autoja.

Hienoja vanhoja autoja.

Kahvila on suuri, tarjoaa erittäin tukevia munkkeja ja herkullista valkosuklaakakkua. Myös Minetin jäätelöt näkyivät olevan tarjolla. Palvelu nyt oli vähän niin ja näin, mutta jonoa oli koko ajan ulos asti.

Herkkua on siinä monenlaista, mooo-neeen-laiiis-taaa...

Herkkua on siinä monenlaista, mooo-neeen-laiiis-taaa…

Museoon pääsy ei maksa mitään, toki parkkimittariin voi laittaa vapaaehtoisen maksun. Näyttely on muuttuvainen ja aina on tarjolla uutta nähtävää. Kivaa tekemistä koko perheelle, suosittelen!

Vapaaehtoinen pääsymaksu.

Vapaaehtoinen pääsymaksu.

Tässä saa renkkua!

Tässä saa renkkua!

Kesäaikaan museo on avoinna joka päivä klo 10-19, kyllä siinä ajassa Kangasalle kerkiää!