Avainsanat

, , ,

No nyt kyllä. Päätin tehdä kivan ja terveellisen kasvis-liha-munakkaan. Tuli kiva ja ruma ja parsan olisin näin jälkikäteen ajatellen jättänyt vähän vähemmälle, mutta menihän tuo. Nurin. Ja kurkusta. Ja silmät sidottuna aina kaunihimpi, ei käänny pienellä lastalla ei. Ei se mitään. Reseptiin, olkaa hyvä:

Leikkaa ohuita kiekkoja purjosipulista 30 g / 7kcal, heitä pannulle. Ongi joukkoon Pirkka Valkoinen tankoparsa-säilykeparsoja 80 g / 16 kcal. Revi muutamaan osaan HK:n Ohuen ohuita ylikypsiä palvisiivuja 30 g / 30 kcal ja asettele ne purjojen ja parsojen päälle. Riko päälle kaksi kananmunaa 90 g / 130 kcal. Paista pannulla sen että hyytyy. Teflonille ei tartte rasvaa, mutta jos laitat rasvaa, miinusta se jostain muusta pois. Yritä kääntää. Saat lisäpisteen jos onnistut. Suolaa, yrttilöi ja pippuroi niinkus haluat.

Kastikkeena voit käyttää vaikka Santa Maria Tex mex Taco Sauce mediumia 50 g / 15 kcal.

Yhteensä 198 kcal, jos oikein laskin.

Rumakas munakas, ihan maukas.

Rumakas munakas, ihan maukas.