Avainsanat

, , , , , ,

Siis noin öbaut.

Viikonlopun herkuttelujen jälkeen on hyvä ainakin hetkellisesti palata ruotuun. Olen reenannut noin 200 kalorin ruoka-annoksia. Pääasiassa ovat olleet mautonta kuraa, mutta mutta välillä tulee onnistumisia. Eilen kävi niin. Tässä ohje:

Pieni tai mössää keitetty kananmuna 45g (kuorettoman paino) / 64 kcal, pätki Pirkka Valkoinen tankoparsa -säilyke 90g / 20 kcal, siivuta pikkutomaatteja 70g / 16 ckal, siivuta Pirkka Coctailkurkkuja 50 g / 15 kcal, silppua tai renkuloi purjosipulia 15g / 6 kcal, siivuloi varsiselleriä 30g / 2 kcal, silppua HK:n Ohuen ohutta ylikypsää palvikinkkua 50g / 50 kcal ja lorauta Saarioisen kevyttä ranskalaista salaattikastiketta 10g / 24 kcal päälle. Lisää maun mukaan pippuria, yrttejä ja balsamicoa. Sekoita. Siinä se.

Yhteensä 197 kcal, jos oikein laskin. Pienesti tuotemerkkiohjausta, mutta noiden mukaan on kalorit laskettu.

Vähäenerginen, silti ruokaisa salaatti.

Vähäenerginen, silti ruokaisa salaatti.