Avainsanat

, , , , ,

Tänään on näköjään tällainen ”käsittelen palautetta”-päivä. Kävin männäsyksynä Pispalan Pulterissa ja kirjoitin siitä jutun. Annoin vähän niin sanottua rakentavaa palautetta (eli kritiikkiä) palvelusta, mutta muutenhan olin sapuskaan ja tunnelmaan vallan viehättynyt.

Sain kirjoitukseeni Pulterista palautetta, jostaka ma ilahduin. Siksi haluankin sen kanssanne jakaa.

Viime syksyn Isänpäivä oli ensimmäinen laatuaan, jolloin keittiön ja salin vakkarihenkilökuntaa oli ollut Isänpäivä-vapailla ja keittiössä oli vain yksi vanha kokki, yksi uusi kokki js harjoittelija. Vähän sellainen töksäyttelevä palvelu, jota koimme, oli sitten otettu henkilökunnan kesken puheeksi. Reilua. Kaikille. Lupasivat myös tarkistaa jatkossa miehitystä paremmin.

Hieman siinä kirjoituksessani mietin, onko kaukana keskustasta sijaitsevan Pispalan Pulterin hintataso hieman korkea, vaikka siis ruoka onkin mitä mainiointa. Sain selvityksen siihenkin. Pulterissa käytetään ainoastaan kotimaista lihaa, jauhelihaa ja kanaa, joka tottakai on tyyriimpää kuin ulkolainen. Erityinen hatunnosto siitä, että einestuotteita ravintolassa ei käytetä ollenkaan, vaan kaikki tehdään itse: muusit, majoneesit, jauhelihapihvit ja pyörykät. Lisäksi toki annokset ovat varsin runsaita.

Joten pulinat pois ja Pulteriin. Menen mahdollisimman pian taas itsekin.