Avainsanat

, , , , , , , ,

Torstain varsin onnistuneen Hans Välimäen Pop up Noodle & Sushibar -elämyksen jälkeen  ahneus iski ja sitä oli saatava lisää. Perjantai-iltana perhe purjehti pop upiin. Jonoa ei ollut, mutta kokeille tuttuja ehkä ja pari nättiä tyttöä. Puolen tunnin odottamisen jälkeen rohkesi perhe kysyä, onko tilaus saattanut unohtua. Ei kuulemma ollut ja pian alettiinkin tehdä, kun oli myöhemmin saapuneiden annokset annettu ensin pois. Kymmenen minuuttia vielä kesti, eikä pahoitteluakaan tullut. 40 minuuttia noutoruokapaikassa ilman jonoa odotellen  tuntuu aika paljolta, vielä kun seurassa on lähemmäs viisi- kuin kymmenvuotias. Virheitä sattuu, mutta voisihan ne myöntääkin.

Sushit, ramenit ja leivitetty possu.

Sushit, ramenit ja leivitetty possu.

Ruokahan taas oli mitä mainiointa, vaikka possu olikin tiukempaa ja jänteisempää kuin edellisen päivän villiporo. Nyt kokeiltiin myös pikkuannos susheja, joissa hinta ja laatu kohtasivat mainiosti. Kymmenen palan setti alle kympillä ja vieläpä Hans Välimäen tekemänä. Olivat ehdottomasti maukkaampia kuin Marusekin tai Watamin pallerot. Lohi oli pehmeää ja laadukasta. Ramen oli possusta kuten leivitetty systeemikin. Koska taustalla painoi heikko palvelukokemus jäi makukin heikommaksi kuin edellisenä päivänä, mutta jos edellisen päivän täydellisyyttä hipovaa annosta ei olisi ollut alla, olisi tämä ollut taatusti maittavampi elämys.