Avainsanat

, , ,

Nyt tuli sellainen ohje vastaan, että on jaettava, vaikken ole vielä testannutkaan. Miten tehdä varmasti hyvä lohi pilaamatta sitä? Se haudutetaan maidossa.

Linkistä Risto Mikkolan mainioon ohjeeseen ja videoon: http://www.iltalehti.fi/pippuri/2015012219065662_ah.shtml

Tässä vielä ohje ihan suoraan kopsattuna:

800 g lohifileitä annospaloina (200g)
1 l maitoa
5 kpl valkosipulinkynsiä viipaleina
1,5 tl suolaa
5 oksaa timjamia

Sekoita kattilassa maito, suola, valkosipuli ja timjami. Kiehauta noin kaksi minuuttia. Laita lohipalat vuokaan ja kaada kuuma liemi päälle niin, että fileepalat peittyvät, aseta folio vuoan päälle, jotta lämpö ei haihdu. Anna hautua 15 minuuttia.

Joutuu koklaamaan!