Avainsanat

, , , , ,

Tulin tuoneeksi Lontoosta (eli lentokentältä) tuliaiskekseiksi perinteisiä, skotlantilaisia kahvileipiä. Maksoivat siellä lentokentällä ihan järjettömästi. Stockalta saa halvemmalla, vaikkei saakaan kuningattaren kuvalla tai englantilaisella maisemalla. Samaa tavaraa sisältä.

Niin on nätisti pikkuleipä tarjolla luonnollisessa asetelmassa.

Niin on nätisti pikkuleipä tarjolla luonnollisessa asetelmassa.

Koska menivät keksit eli pikkuleivät tuliaisiksi, tarjoutui toinen meillä asuvista yläikäisistä kauppaan ja toi tullessaan myös teetä. Teehen tilkka maitoa sekaan ja sitten kastamaan. Kyllä maistuu Walkerin perheen Aberlourin kylässä valmistama ”Walkers Pure Butter Shortbread” hyvältä hieman teessä pehmenneenä. Eikä ole hullumpaa tuo itse teekään. Kofeiinittomana sopii mainiosti lapsellekin, joka koko Lontoon matkan valitti kun ei saa teetä, vaikka ollaan teen luvatussa maassa. Kaikemmailman yrttiä siinä on ja pitäisi nukuttaa. Kokeillaanpa.

Good night sweetie darling honeypie, meitsi lähtee unosille!