Avainsanat

, , ,

Koskapa Pirkanmaalta lennetään lentoja ulkomaille, yritän niitä suosia. Sitäpaitsi on helpompi lentää tuosta lähimmän veden toiselta puolelta kuin pääkaupunkiseudulta.

Hyppää Raikun siivelle.

Hyppää Raikun siivelle.

Ryanairiin on helppo ottaa mukaan eväät, vaikka koneestakin jotain huttua saa. Ja kahvia. Ostin kahvin. Se tarjottiin hämmentävässä kupissa, jossa oli ihme huulilippa. Ei huulihippa, vaan huulilippa. Oikein erikseen lentoemo neuvoi juomaan siitä lipasta, koska kyse on suodatinkahvista. Miksi ihmeessä? Pikakahvi oli ihan ok kun joskus sellaista join. Tässä mauton kahvi kertyi suodattimen päälle tehden kannesta ällön. Kahvi maistui hiekalta tai tuhkalta, en osaa päättää. Itse juontitapahtumakin oli jokseenkin vaivalloinen. Paluumatkalla päädyin kolajuomaan.

Lippakuppi ja huono kahvi.

Lippakuppi ja huono kahvi.