Avainsanat

, , ,

Työystäväni, työtoverini luki aamukahvin lomassa K-ryhmän ruokaohjelehdykkää ja puhisi, ettei voi ymmärtää, mitä tekoa on viikunahillolla. Samaan hengenvetoon hän tuli myös todenneeksi, ettei ylipäätäänkään ole koskaan maistanut viikunaa. Ah, mikä ihana tekosyy koko työyhteisölle viettää kevyt iltapäiväkahvitauko viikunan äärellä.

Kaikki tarvittava löytyi Stockmannin herkusta. Suosittelen palvelevia tiskejä jokaiselle herkkusuulle. Näytin hillopurkkia ja sanoin, että näille tarttis jotain kahta. Suosittelujen lisäksi sain muutamat maistiaiset. Saman maistelun ilon sain kokea viime viikolla leikkeletiskillä. Palvelu on parasta!

Tuore viikina, viikunahillo, kuivattuja viikunoita, herkkujuustoja ja voikkukeksejä.

Tuore viikina, viikunahillo, kuivattuja viikunoita, herkkujuustoja ja voikkukeksejä.

Juustoisten iltapäiväkahvien lopputulos: Täydet vatsat ja yksi uusi viikunan ystävä.